Doğal enerji kaynağı olarak zengin olan ülkemizin artan enerji ihtiyacı, devletin özel sektöre sağladığı teşviklerle beraber, yenilenebilir enerjiye yapılan yatırımlarla sağlanmaya başlanmıştır.

Böylece, yenilenebilir enerji kaynaklarımızı değerlendirerek hem yatırım alanlarımızı genişletmeyi hem de istihdamı artırmayı amaçladık.

Ülkemizin rüzgâr ve güneş enerjisi bakımından zengin ve enerji üretmeye elverişli olması sebebiyle, enerji sektöründeki çalışmalarımıza, RES (Rüzgâr Enerji Santralı) ve GES (Güneş Enerji Santralı) projeleri ile başladık.

Kurulduğumuz günden bu yana daima en iyi olmayı hedefleyerek devam ettiğimiz yolumuzda, en iyi, en büyük, en çok ses getiren projelere imza atmaya devam edeceğiz.

Başarımızı Destekleyen Değerler:

  • Dürüstlük, kalite, hesap verebilirlik, farklılık ve iş yaptığımız topluluklar ve çevre ile kurduğumuz karşılıklı saygıya dayalı ilişkilerimizdir.
  • İnsanlar “DEWLEMEND” ten tam olarak ne beklediklerini bilirler. Çünkü biz her zaman değerlerimize uygun yaşamaktayız.
  • Bir müşteri “DEWLEMEND” in keyfini sürerken, insanlar bize yatırım yaparken, ortaklarımız bizimle iş yaparken veya biz bir toplulukta faaliyet gösterirken, onlara yararlı olma ve bize yatırımlarında kazançlı çıkacaklarının sözünü yerine getiririz.
  • Birincilik yapımızda var. Güçlü sermayemiz, akılcı çözümlerimiz ve uzman kadromuzla 25 yıldır sektörün lideriyiz.
  • En iyilerle çalışmak isteyen herkesi DEWLEMEND Enerjiye bekleriz.

Yön. Kurulu Başkanı / FERHAT DEVLEMEND